onsdag 12. september 2012

Bloggkurs er ikke lett!

Tredje og avsluttende dag av oppstartsseminaret i PPU. For en beskjeden fyr fra innlandets dype skoger har det vært spennende å komme seg mer enn 67 grader nord, og i tillegg nær det store havet.

Undervisning om bruken av blogg i dag, og det trenger slettes ikke å være så lett. For hvordan var det nå med rettigheter, bilder, Facebook og glemte passord? Mange skumle feller å gå i, enten man benytter Mozilla Firefox eller Internet Eksploderer!

 "Hvis noe går galt så har du uflaks. 
Går det bra har du vært flink!"

Forsøkte etter beste evne å skrive et blogginnlegg ved bruk av Iphone. Det var litt kronglete første gangen, men etter å ha lastet ned en Google+-app fikk jeg ihvertfall lagt inn et bilde fra telefonen. Det er mulig det finnes noen enklere måter å gjøre det på.

Tiden vil vise!


2 kommentarer:

  1. Hei! Jammen fant jeg bloggen din! Regner med at tavlen rimelig fort blir nokså hvit, og svampen er vel lett tilgjengelig :) Her vi er nå ser vi rett over til øya Kalymnos der de utvinner natursvamp- kanskje vi skulle tatt med en til deg ;)

    SvarSlett
  2. Du skriver godt om dine tilnærminger til blogging: personlige, tekniske, taktiske, IKT-didaktiske. Etterhvert kommer pedagogiske refleksjoner?

    SvarSlett